Jdi na obsah Jdi na menu
 


Oslavy vzniku samostatného Československa

statni-znak-nahled.jpgV pátek 28. října 2011 se v Rokycanech uskuteční celodenní oslava vzniku samostatného Československa.

oslavy-90-vyroci-vzniku-ceskoslovenska-(06).jpgV pátek 28. října 2011 se v Rokycanech uskuteční celodenní oslava vzniku samostatného Československa.

MUZEUM Dr. BOHUSLAVA HORÁKA V ROKYCANECH

Den krajů v Muzeu Dr. Bohuslava Horák od 8 do 12 hodin a od 12:30 do 16 hodin

Stálé expozice Rokycansko v minulosti, Železářství na Rokycansku a Podbrdsku, Cvočkařská dílna, Bydlení na Rokycansku v 19. a na počátku 20. století, Otisky času.
Výstava autorských fotografií Lukáše Houdka (Ne) viditelní přibližující život romské komunity v Čechách a výstava Krása nerostů.

Vstup zdarma.

 

PIETNÍ VZPOMÍNKOVÝ AKT U POMNÍKU OBĚTEM 1. SVĚTOVÉ VÁLKY V PARKU U NÁDRAŽÍ ČD

Od 14 hodin oslavy vzniku samostatného Československa za účasti představitelů města Rokycany, Českého svazu bojovníků za svobodu Rokycany, Sokola Rokycany a dalších.

 

Předpokládáme účast 2 členů klubu v uniformách Čs. armády z roku 1938 a několika dalších v klubové ústroji (položení věnce, fotografování).

 

HVĚZDÁRNA V ROKYCANECH

Den krajů na Hvězdárně od 14 do 18 hodin

Možnost prohlídky výstavních prostor, dalekohledu a za příznivého počasí sledování Slunce menšími dalekohledyz terasy hvězdárny. V rámci Dne otevřených dveří se v 16 hod uskuteční v přednáškovém sále seznámení návštěvníků s aktuální noční oblohou prostřednictvím programu Stellarium.

Vstup zdarma.

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář