Jdi na obsah Jdi na menu
 


Cvičení ŠTÍT 2013

55.jpgDalší ročník akce pro chlapy s fridexem místo krve...

img_4066.jpg

Nastal čas dalšího (již 11.) ročníku vojenského cvičení armád Varšavské smlouvy ŠTÍT 2013, aneb akce pro chlapy s fridexem místo krve.

 

Propozice

  • sraz - pátek 1.2.2013 do 16:00 (příprava k odjezdu, nakládání výstrojního materiálu
  • odjezd - pátek 1.2.2013 v 17:00 hodin z Muzea na demarkační linii v Rokycanech
  • návrat - neděle 3.2.2013 odpoledne

Spaní ve vlastních vozidlech, případně stanech. Stravování ve vlastní režii (s výjimkou nedělního oběda - domluven guláš v hospodě ve Chlumu). Během trasy je možné na několika místech doplnit PHM. Oba večery budou v polním táboře, tentokráte bez hospod...

 

Trasa

Pátek:

Přesun po trase Rokycany, Osek, Březina, Bezděkov, Břasy, Újezd u sv. Kříže, Liblín. Polní tábor bude vybudován v tábořišti Kobylka (s laskavým svolením paní Jiřiny Skleničkové). Předpokládaný příjezd v 18 hodin, vybudování polního tábora, večer volná zábava ve stanu.

Délka trasy přibližně 30 km

Sobota:

Zbourání polního tábora, úklid. Přesun po trase Liblín, Kozojedy, Brodeslavy, Všehrdy, Holovousy, Slatina, Milíčov, Šípy, Krakovec (přestávka na oběd, možnost prohlídky hradu), Krakov, Malinová, Hvozd, Pavlíkov (muzeum veteránů), Panoší Újezd, Slabce, Modřejovice, Kostelík, Zvíkovec. Polní tábor bude vybudován v kempu U Varských (s laskavým svolením pana Igora Tjutčeva). Po příjezdu vybudování polního tábora, večer volná zábava ve stanu.

Délka trasy přibližně 50 km

Neděle:

Zbourání polního tábora, úklid. Přesun po trase Zvíkovec, Chlum (přestávka na oběd v hospodě, návštěva vyhlídky - záhadná stavba Ptyč), Prašný Újezd, Skoupý, Hlohovice, Vejvanov, Chomle, Radnice, Přívětice, Bezděkov, Březina, Osek, Rokycany. Po příjezdu vybalení a úklid výstrojního materiálu.

Délka trasy přibližně 40 km

 

Registrace

Všichni členové klubu obdrží e-mailem odkaz na registrační formulář. Je potřeba registrovat se kvůli závazné objednávce nedělního oběda.

 

Mapa

Zobrazit na Google maps.

Fotografie z minulých ročníků

 

 

Náhledy fotografií ze složky Cvičení ŠTÍT 2013

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Gaston - Registrace

Tak celkem je registrováno 15 vozidel a 37 osob. Registrace (alespoň co se obědů týká) již byla uzavřena. Ostatní se mohou přidat, ale guláš jen pokud zbyde... ;-)

Gaston - Registrace

K dnešnímu dni je registrováno 9 vozidel a celkem 19 lidí. Ale pořád jsou ještě tací, kteří jedou, nicméně se ještě neregistrovali... Takže nás bude ještě víc.

Gaston - Re: Registrace

Tak vozidel už je 11 a lidí 25... :-)

Jiří Luka - Zájem o ůčast

Zdravím,
můžete prosím poslat podrobnosti akce?
Moje vozidlo Sanita Uaz 452, ale předám info i ostatním spolubojovníkům.
Díky
Jirka Cikán Luka
(jinak jsem bílej:-)))

Gaston - Re: Zájem o účast

Podrobnosti se zde objeví každým dnem. Dnes jsme byli projet trasu, ještě ověřujeme nějaké detaily. :-)
Pokud dáš e-mail, můžu poslat podrobnosti mailem...