Jdi na obsah Jdi na menu
 


Den s technikou 2018

muzeum.jpgV sobotu 18.8.2018 od 12:30 hod. do 16:30 hodin pořádá Město Rokycany a Muzeum na demarkační linii v Rokycanech akci Den s technikou, tedy program zaměřený na prohlídky, ukázky činnosti a jízdy vojenské techniky a techniky integrovaného záchranného systému.

V sobotu 18.8.2018 od 12:30 hod. do 16:30 hodin pořádá Město Rokycany a Muzeum na demarkační linii v Rokycanech akci Den s technikou, tedy program zaměřený na prohlídky, ukázky činnosti a jízdy vojenské techniky a techniky integrovaného záchranného systému.

 

Připraveny jsou ukázkové jízdy s tanky na polygonu muzea, ukázky činnosti těžké techniky v akci. Součástí programu budou dynamické a statické ukázky činnosti Hasičského sboru Rokycany a Policie ČR, seskoky parašutistů. Při dynamických ukázkách tyto složky záchranného systému představí svoji techniku v činnosti.

 

Děti se zúčastní soutěže „Škola tankisty“, ve které prokáží svoji zdatnost a obratnost. A aby ani dospělí nepřišli zkrátka, budou moci prokázat svoji fyzickou zdatnost při počtu provedených shybů na hlavni tanku. Tři nejzdatnější budou odměněni jízdou v pásovém vozidle ATS2 v terénu. V závěru dne se pak budou moci svést v pásovém vozidle ATS2  v terénu i všichni další zájemci.

 

Součástí programu budou i výstavy Srpen 1968 na Rokycansku,  výstava spojovací techniky.

 

Podrobný program celého dne: www.vojenskemuzeumrokycany.cz

 

Vstupné je zdarma

 

den_s_technikou_2018_web.jpg