Jdi na obsah Jdi na menu
 


Nakládání bezpečnostním materiálem

Každý kdo nakládá s bezpečnostním materiálem, i když třeba jen na akci v areálu muzea, musí mít kartičku s potvrzením k registraci (viz. zákon č. 229/2013 Sb.).

article preview

Každý kdo nakládá s bezpečnostním materiálem, i když třeba jen na akci v areálu muzea, musí mít kartičku s potvrzením k registraci (viz. zákon č. 229/2013 Sb. ).

 

nakladani-bezpecnostnim-materialem.jpg

 

§ 6
Povinnosti osob při nakládání s bezpečnostním materiálem
Osoba nakládající s bezpečnostním materiálem podle tohoto zákona je povinna

d) poskytovat bezpečnostní materiál k užívání nebo převést vlastnické právo k bezpečnostnímu materiálu jen na takovou osobu, která je držitelem potvrzení o registraci pro nakládání s příslušnou skupinou bezpečnostního materiálu

 

Vydává ji PČR v Plzni na základě podané žádosti. Vzhledem k tomu, že ji někteří nemají, domluvil Petr Kalaš, že žádosti podá za všechny členy klubu, kteří mají zájem, hromadně. Vyzvednout oproti podpisu si kartičku musí každý sám. Ušetří se tak jedna cesta do Plzně na PČR. Pokud tedy mají členové klubu zájem o její vydání, bude možnost žádosti vyplnit tento víkend v muzeu a následně v pondělí budou hromadně předány na PČR. Po uvedeném termínu už si bude muset vyřídit každý individuálně.


Muzeum na demarkační linii v Rokycanech
Šťáhlavská ul, 337 01 Rokycany
mob. 736 119 461, e-mail: radka.vavrova@email.cz
www.vojenskemuzeumrokycany.cza

 

Související informace: