Jdi na obsah Jdi na menu
 


Posledním rozloučení s Milanem Dlouhým

dovolte abych Vám s lítostí oznámil, že dne 3.9.2007 v ranních hodinách zemřel náš spolupracovník  a dlouholetý předseda MCC Plzeň pan Milan Dlouhý.

dovolte abych Vám s lítostí oznámil, že dne 3.9.2007 v ranních hodinách zemřel náš spolupracovník  a dlouholetý předseda MCC Plzeň pan Milan Dlouhý.

 

Pan Milan Dlouhý se podílel na organizaci mnoha ročníků Bahen, oslav osvobození v Plzni, a především byl velice nápomocen našemu klubu při testování vozidel a vyřizování formalit spojených s veteránskými SPZ.

 

Posledním rozloučení s panem Dlouhým se konalo 12.9.2007 od 12 hodin v obřadní síni krematoria města Plzně (Ústřední hřbitov Rokycanská ul. Plzeň).

 

V rámci uctění památky a jako poděkování panu Dlouhému zorganizoval Military Car Club Plzeň Spanilou jízdu Plzní do Horní Břízy. Sraz účastníků byl 12.9.2007 v 10:30 hodin na parkovišti pod Tescem (naproti Ústřednímu hřbitovu) na Rokycanské třídě v Plzni. Všichni smuteční hosté, účastníci spanilé jízdy a zástupci našeho klubu se společně zůčastnili smutečního obřadu.

 

 

 

 

Milan Dlouhý mezi svými syny a uprostřed svých přátel při květnové spanilé jízdě Plzeňskými ulicemi ...

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Ruda Bayer - Poděkování

Velice Vám děkuji za Váš příspěvek a vzpomenutí památky na naše společného kamaráda Milana Dlouhého.

S hlubokou úctou

Rudolf Bayer
Předseda
Military Car Club Plzeň

reaktor - čest

Díky "starému pánovi", co pro mě udělal. Čest jeho památce!