Jdi na obsah Jdi na menu
 


Pěší vandr po ČS. opevnění

ObrazekProtože klub začínal kdysi jako klub zajímající se především o Československé opevnění z období let 1936 až 1938, rozhodli jsme se opět projít pěšky notoricky známou trasu mezi Haničkou a Boudou po těžkém opevnění a porovnat stav dnes a kdysi.

ObrazekProtože klub začínal jako klub zajímající se především o Československé opevnění z období let 1936 až 1938, rozhodli jsme se opět projít pěšky notoricky známou trasu mezi Haničkou a Boudou po těžkém opevnění a porovnat stav dnes a kdysi.

Odjezd je naplánován na 16.8.2008 a návrat 20.8.2008. Osa pohybů je: z Rokycan do Rokytnice v Orlických horách vlakem, pak přes tvrz Hanička, Zemskou bránu, České Petrovice, tvrz Adam, Mladkov, tvrz Bouda, Lichkov pěšky a zpět do Rokycan opět vlakem. Protože se jedná o klasický vandr je nutné mít vše sebou na zádech a to včetně dostatečného množství pitné vody.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Kaufi - Námět na návštěvu

Od Zajíce jsem se dozvěděl, že se už provádí na tvrzi Hůrka v Králíkách. Od svého postavení byla vždy v držení armády a je vlastně prvně přístupná veřejnosti.
http://boudamuseum.com///tvrz_hurka.php
Dle mého se jedná o nejzachovalejší tvrz v ČR!!